Sportwerking

Zomer 2023

Binnen KLJ bestaan er 5 KLJ sporten: dansen, touwtrekken, piramide bouwen, vendelen en wimpelen. Elk jaar worden er vanuit verschillende KLJ's in heel Vlaanderen sportfeesten georganiseerd. Tijdens deze sportfeesten kan je het opnemen tegen andere KLJ's in de 5 KLJ sporten. 

Sinds de zomer van 2019 neemt ook KLJ Hoeleden deel aan deze sportfeesten. We doen mee aan het dansen, wimpelen, vendelen, het touwtrekken en het piramide bouwen. Op sommige sportfeesten worden er ook atletiek wedstrijden gehouden waar iedereen die wil vrij aan kan deelnemen. 

Voor wie? 

Vedetten, Combats, Royals, Stam en Leiding

Wanneer? 

Nadat je bent ingeschreven kan het echte werk beginnen en worden de datums van de trainingen zo snel mogelijk doorgegeven. Deze trainingen zullen over het algemeen doorgaan in de weekends dat er geen KLJ activiteit is. Trainingen starten in maart en gaan door tot augustus. De sportwerking vormt dus de ideale aanvulling op de gewone KLJ-werking.

Aanwezigheid

Omdat we het als KLJ zo goed mogelijk willen doen hechten we heel veel belang aan de aanwezigheid op de trainingen. Om deel te mogen nemen aan de sportfeesten moet je 80% van de 'trainingen' aanwezig zijn. Bij een mindere aanwezigheid beslist de sportverantwoordelijke of je mag deelnemen aan de sportfeesten of niet. 

Kledij

KLJ Hoeleden heeft zijn eigen uniform voor de sportfeesten. Iedere deelnemer krijgt aan het begin van de zomer een rok/short en T-shirt. Op het einde van de zomer wordt de kledij terug verzameld.

Hoe inschrijven? 

Vul je gegevens en je gekozen sport(en) in het google-docsformulier in dat je invult via de button onderaan. 

De sportwerking zit inbegrepen in het inschrijvingsgeld van de KLJ. Geen lid van KLJ Hoeleden? Geen probleem, schrijf je dan in als zomerlid via de leiding en dan ben ook jij meer dan welkom binnen onze sportwerking. Dit kost slechts 15 euro, hierin zit de huur van je kledij en het inschrijvingsgeld van de sportfeesten. 


Meer informatie vind je in onze sportbundel 


© 2021 Worlds Collide. Alle rechten voorbehouden.
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website.