Nieuw op KLJ Hoeleden

Voor wie?

Iedereen tussen de leeftijd van 6 en 35 jaar is welkom bij KLJ Hoeleden. Op basis van je leeftijd word je ingedeeld in onze verschillende leeftijdsgroepen. Wij zijn een gemengde KLJ. Dit wil zeggen dat meisjes en jongens samen activiteit hebben.

Verschillende groepen:

  • Minions: 1e leerjaar en 2e leerjaar

  • Ninja's: 3e leerjaar en 4e leerjaar

  • Maties: 5e leerjaar en 6e leerjaar

  • Vedetten: 1e middelbaar en  2e middelbaar

  • Combats: 3e middelbaar en 4e middelbaar

  • Royals: 5e middelbaar en 6e middelbaar

  • Stam: vanaf 18 jaar

Wanneer?

Om de twee weken houden we op zondagnamiddag (14u-17u) een activiteit voor onze leden.  Voor onze oudste leden (Vedetten, Combats, Royals & Stam) is het mogelijk dat er activiteiten gepland worden op een vrijdag- of zaterdagavond.

In het begin van de zomervakantie, in de maand juli, is het dan weer zover. Dan komt het neusje van de zalm, de kers op de taart, de kroon op een fantastisch KLJ-jaar er weer aan : Het KLJ-kamp!

Al onze KLJ momenten kan je vinden op de kalender! 


Lid worden?

Ons werkjaar begint in september, dan houden we onze beruchte 'Startactiviteit' waarop iedereen uitgenodigd is. Hier kunnen de kinderen zich uitleven op één van onze speciale activiteiten. Nieuwe leden kunnen op die manier kennismaken met de werking van onze KLJ. 

Ben je nog nooit naar de KLJ gekomen?

Heb je de startdag gemist en wil je toch nog bij de KLJ komen? Dat is geen probleem. Kom eens een bezoekje brengen op zondagnamiddag en volg vrijblijvend één activiteit mee om te zien wat je ervan vindt.

Is uw kind geïnteresseerd om lid te worden van KLJ Hoeleden?

Dan dienen er 2 dingen in orde gebracht te worden: 

  1. Invullen van het inschrijvingsformulier en medische fiche. Klik na het invullen op 'verzenden' en jouw inschrijving komt automatisch bij ons aan.

  2. Het betalen van het inschrijvingsgeld van 30 euro. Broers en zussen krijgen 5 euro korting. Het bedrag kan cash meegebracht worden naar de activiteit of overgeschreven worden op het rekeningnummer van KLJ Hoeleden         ( BE81 7343 3603 8624 ) met vermelding lidgeld 2023/2024 en naam kind. 

Ook voor de Stam (+18) hebben we een inschrijvingsformulier gemaakt! 

Inschrijven kan gedurende heel het jaar.

Gelieve binnen de 2 weken na inschrijving 30 (of 25) euro lidgeld te storten op
BE81 7343 3603 8624 met als vermelding 'lidgeld 2023/2024 + Naam kind' 

Door in te schrijven als KLJ-lid ga je akkoord met de privacyverklaring van KLJ & Groene Kring vzw
Na te lezen op https://www.klj.be/sluit-je-aan/privacyverklaring  


Tegemoetkoming

Misschien wist u dit nog niet maar ziekenfondsen betalen een deel inschrijvingsgeld en/of kampgeld terug. Hoeveel dit is, hangt af van ziekenfonds tot ziekenfonds. De CM bijvoorbeeld komt tot €100 per jaar tegemoet. Meer info hierover vind je via de onderstaande links. Op die pagina's kun je ook telkens het aanvraagformulier downloaden.