Groepen

Minions

De Minions zijn onze jongste leden. Zij mogen zich verwachten aan een knotsgek jaar vol fantasie. Zij komen naar de KLJ om te spelen zoals ze nog nooit gespeeld hebben.

​Leeftijd: 6-8jaar - 1ste en 2e leerjaar

​Leiding: Myrthe en Indra  

Ninja's

De Ninja's zijn een nieuwe leeftijdsgroep. Zij zijn het overgangsjaar van de Minions naar de Maties. KLJ blijft voor hun de plaats vol plezier en toffe spelletjes!

​Leeftijd: 8-10 jaar - 3e en 4e leerjaar

​Leiding: Liene en Thibeau

Maties

De Maties naderen het einde van de lagere school. Competitiviteit speelt op deze leeftijd een steeds grotere rol. Op de KLJ spelen ze hun eerste wedstrijd honkbal, tjoekbal, etc., maar ze leren hier ook dat deelnemen belangrijker is dan winnen.

​Leeftijd: 10-12 jaar - 5e en 6e leerjaar

​Leiding: Alex en Aïcha 

Vedetten

De vedetten komen in een nieuwe fase van hun leven, het middelbaar. Hoewel ze liever als 'de groten' aanzien worden, zijn ze nog steeds verzot op een zondaagse spelnamiddag.

​Leeftijd: 12-14 jaar - 1e en 2e middelbaar

​Leiding: Martijn en Babou

Combats

Voor deze diverse groep heeft de leiding een hele hoop aan gevarieerde activiteiten in petto. Het is een enthousiaste bende, die letterlijk alles aan kan. Van een kookactiviteit tot ruige spelen, van een quiz tot een dorpsspel, elke zondag wordt vernieuwend ingevuld.

​Leeftijd: 14-16 jaar - 3e en 4e middelbaar

Royals

Voor onze oudste leden is zondagnamiddag soms niet ideaal meer om af te spreken. Daarom plannen zij zelf, samen met hun leiding, activiteiten op vrijdag- of zaterdagavond. Ze krijgen meer inspraak, maar genieten er van nog steeds kind te zijn.

​Leeftijd: 16-18 jaar - 5e en 6e middelbaar

​In het werkingsjaar 2021-2022 zullen deze groepen samen activiteit hebben. 

Leiding: Branko, Ruben en Zayenne 

© 2021 Worlds Collide. Alle rechten voorbehouden.
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website.